O nama

HIA - Hobby I Adore

Sve što zamislite pretvaramo u stvarnost u našoj kreativnoj radionici!

Mi smo studio za grafički dizajn i tisak, tim sastavljen od grafičkih dizajnera, grafičkih tehničara i marketing stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom.

Naša osnovna djelatnost je grafički dizajn i priprema materijala za tisak, te tisak i izrada svih vrsta promo materijala. Osim toga bavimo se i profesionalnim upravljanjem društvenim mrežama.

Naša najveća prednost je individualizirani pristup, sa naglaskom na atraktivna i moderna rješenja za vizualnu komunikaciju Vaše tvrtke, prvenstveno kroz digitalne kanale.

Koje su naše prednosti

Grafički dizajn - HIA- Hobby I Adore

Vi ste naš prioritet!

Opširnije

Garantiramo kontinuiranu kvalitetu, posvećenost i individualizirani pristup.

Tisak - HIA- Hobby I Adore

Imamo vještine, iskustvo i odličan tim!

Opširnije

Na svakom projektu radi više dizajnera i stručnjaka za marketing. Svako rješenje analizira se i zajednički dorađuje, što garantira isporuku samo najboljih rješenja!

Smart - HIA- Hobby I Adore

Mi obožavamo svoj posao!

Opširnije

Vjerujemo u kvalitetu i brigu za klijenta. Naša misija je Vaš uspjeh, jer na taj način zajedno rastemo! Volimo graditi uspješne priče zajedno s našim klijentima!

Grafički dizajn - HIA- Hobby I Adore

Učinkoviti smo i poštujemo rokove!

Opširnije

Ponosni smo na činjenicu da iznimnu važnost pridajemo poštivanju dogovora, stoga možete biti sigurni da će naručene usluge biti isporučene u dogovorenom roku!

Tisak - HIA- Hobby I Adore

Izravni smo!

Opširnije

Nastojimo uvijek biti otvoreni i iskreni. Situaciju i očekivanja prezentiramo realno, odnosno - kažemo kako je! To je jedan od razloga zašto klijenti vole surađivati s nama - uvijek znaju na čemu su!

Smart - HIA- Hobby I Adore

Nudimo cjelovita rješenja!

Opširnije

Dizajn logotipa je samo “vrh ledenog brijega”. Nudimo Vam kompletno brendiranje i izradu vizualnog identiteta. Bez pravilne aplikacije logotip je samo (lijepa) slika. Brend je puno više od toga!

Zanimljivi brojevi

0%
Zadovoljnih kupaca
0K+
Dovršenih projekata
0+
Godina iskustva
0+
Sretnih klijenata

Postani dio uspješne HIA statistike

HIA ekipa

Mi smo inovativni tim dizajnera koji jednostavno obožava svoj posao! Svoje ideje i ljubav prema dizajnu pretačemo u pregršt različitih dizajnerskih linija proizvoda.


Imate vlastitu ideju a ne znate kako biste je realizirali? Obratite nam se s povjerenjem jer za nas je izazov da vaše želje i ideje pretvaramo u stvarnost!

Helena Kolega - HIA - Hobby I Adore
Helena Kolega
CEO
Soko okolovo. S 3km udaljenosti ugleda tipfeler ili jednu bjelinu slovnog znaka viška. Ona zna što Vam treba. Možda vi ne znate... ali ona zna!
Iva Martinović - HIA - Hobby I Adore
Iva Martinović
CREATIVE DIRECTOR
Najbrži prst na mišu! Ima izuzetnu sposobnost kanaliziranja najkreativnijih rješenja u vaše savršene promo proizvode. Brendiranje je njena specijalnost, otpor je uzaludan!
Ana Stipić Radulović - HIA - Hobby I Adore
Ana Stipić Radulović
CREATIVE DIRECTOR
U trajnoj svađi s fontovima, izbaciti iz takta je možete krivim poravnanjem, ali uvijek pobjeđuje u nemogućim radnim nalozima!
Alen Babin - HIA - Hobby I Adore
Alen Babin
HEAD OF PRINT STUDIO
Genijalac, profesionalac, metalac! Jedan i jedinstven, njime ponosi se flota - samo HIA ima takvog pilota! Za konzolom Rolanda i Xeroxa uspravno stoji i na njima materijale najveće kvalitete kroji!
Petra Maričić - HIA - Hobby I Adore
Petra Maričić
MARKETING MANAGER
Tata mata od Excel formata! Ako ste neodlučni Petra vas dovodi u red ili preko trga do zvijezda za tili čas! Nakon toga ostajete poslovno zen zadovoljni duže vrijeme!
Anamarija Kaleb - HIA - Hobby I Adore
Anamarija Kaleb
GRAPHIC DESIGNER
OKP možemo nazvati i AKP ali to je u ovom slučaju odlično! Ako želite da sve bude po kreativnom PS-u Anamarija je dizajner za vas!