Euro Gradnja

Grafički dizajn, Tisak

Klijent: Euro gradnja d.o.o.

 


Projekt: Redizajn Logotipa, Izrada Knjige grafičkih Standarda, Izrada Web stranice, Izrada Brendiranih Kutija Za Predaju Ključeva Stana Kupcima

 


Zadatak:

Klijent je građevinska tvrtka koja posluje već duži niz godina. Postojeći logotip i web stranica, a sukladno tome i svi ostali materijali koje tvrtka komunicira su zastarjeli i nisu više reprezentativni za ovu uglednu tvrtku. Potreban je redizajn logotipa, ali i izrada knjige grafičkih standarda kako bi se cjelokupni vizualni identitet podigao na jednu višu razinu, i uklopio u današnji moderni dizajn. Istovremeno je potrebno izraditi novu web stranicu te prema ideji i nalogu klijenta osmisliti brendirane kutije za predaju ključeva stana i prateće dokumentacije budućim kupcima.

 


Rješenje:

Kod dizajniranja logotipa korišteni su elementi zgrade, koji su istovremeno i stilizirana slova E i G. Odabir modre boje u kombinaciji sa luksuznom zlatnom, korištenom kao gradient ili u izvedbi sa zlatnim foliotiskom, produkt su povezivanja boja iz starog logotipa (plava i žuta), ali u modernijoj i luksuznijoj varijanti. Primjenom novog logotipa i seta boja na sve buduće promo materijale, knjiga grafičkih standarda koju smo izradili sada je na razini kakvu Euro gradnja zaslužuje. Web stranica je jednostavna i moderna, podaci su bolje sistematizirani, pregledniji i jasniji. Kod dizajna i izrade kutijica vodili smo se istim elementima: modra boja u kombinaciji sa zlatnom folijom, ručno rađene kutijice od eko kože s umetkom od svile na koji se polaže brendirani privjesak za ključeve: kombinacija modrog i zlatnog zrcalnog pleksija te za kraj USB u obliku ključa s tiskom logotipa, na koji će se spremati dokumentacija stana!