Ispunite svoju zlatnu dob

Grafički dizajn, Tisak, Smart

Klijent: Općina Poličnik

 

Projekt: "Ispunite svoju zlatnu dob" - cilj projekta je unaprjeđenje socijalnih usluga na području Zadra za ranjive skupine kroz razvoj socijalnih usluga i programa za aktivno uključivanje i podizanje socijalne uključenosti te za povećanje zapošljivosti pripadnica i pripadnika ranjivih skupina.

 

Zadatak:
Izrada kompletnog vizualnog identiteta, te izrada web stranice i ostalih promotivnih materijala: platnenih vrećica, blokova za pisanje, kemijskih olovki, roll up-a, te nama najizazovnijeg ali i najdražeg dijela - osmišljavanje bojanki i slikovnica za djecu.

 

Rješenje:
Logotip je izveden na način da zlatna linija iscrtava obrise više osoba, koje su povezane u jednu cjelinu s tekstualnim dijelom logotipa. U vizualnom identitetu odabrane su narančasta, plava i žuta boja koje u sve materijale istodobno unose mirnoću (zlatne dobi) ali i vedrinu (koju ta ista zlatna dob itekako može imati). Logotip i vizualni identitet stilski su lijepo ukomponirani u sve ostale promo materijale. Posebno smo ponosni na slikovnice - za koje smo osmislili priču i ilustracije, te napravili grafičku pripremu i tisak. Naša Ružica je zadovoljna, a mi oduševljeni finalnim proizvodom! Misija izvršena.