Word Nerd

Grafički dizajn, Smart

Klijent: Word Nerd

 

Projekt: Web Dizajn & Dizajn i Izrada Personaliziranih Rokovnika

 

Zadatak:
Klijentica je željela potpunu preobrazbu dizajna svoje web stranice kako bi u potpunosti odražavala njen rad i osobnost njenog branda. Inicijalni dizajn nastao je na samom početku njenog putovanja, a za njegov izgled je bila zaslužna ona sama.
Želja joj je bila da profesionalni dizajner udahne novi život u njenu web stranicu i pruži joj estetiku koja odgovara njenom radu.
Također je htjela da joj izradimo planer koji će ju držati motiviranom i organiziranom i u kojeg će biti implementirane boje njenog branda i novi moderni dizajn koji odgovara novom webu.

 

Rješenje:
Osmislili smo jednostavnu, a "stylish" web stranicu, koja je u svojoj osnovi crno-bijela, ali dinamiku daju detalji u klijentičinim najdražim bojama - rozoj i tirkiznoj. Njen posao je pisanje pa smo ubacili font koji podsjeća na pisaću mašinu, koja je također jedan od light-motiva stranice i daje malo retro štiha osnovnoj modernoj ideji.

Blog sekciju smo istaknuli nešto drukčijim layoutom, jer on na neki način živi svoj vlastiti modni život 🙂

Rokovnik-planer smo u potpunosti personalizirali prema željama i potrebama klijentice, koristili smo njene omiljene boje i ubacili motivacijske izreke, citate i ilustracije. Njen osmijeh nakon realizacije sve nam je rekao! Ovo je jedan od onih poslova kojim smo isprve pogodili što klijent želi i treba!